Un parc diferent i únic a Catalunya, per conèixer el fascinant món de les papallones

Si voleu veure papallones i aus exòtiques no podeu deixar de visitar el Butterfly Park. L’objectiu és que les famílies, els nens, joves i grans puguin observar tots aquests animals en semillibertat. Així com poder veure la vida de les papallones de ben a prop, observant les quatre fases del seu cicle vital i coneixent la gran varietat d’espècies que existeixen.

Al Butterfly Park viuen algunes de les espècies més boniques del món, com la Morpho, una papallona de color blau elèctric, viuen en un jardí tropical de 2.000 m² entre una exuberant vegetació.

Entrem a l’hivernacle i notem l’escalfor, com si estiguéssim en una selva tropical, veiem aus exòtiques, que viuen lliurement i ens deixen observar els seus colors i la seva bellesa. Hi ha cotorres, loris, amazones i eclectus entre moltes altres espècies.

Travessem una porta i trobem aus exòtiques com els ibis, els tucans o el colom més gran del món. Hi ha una zona exterior boscosa on trobem els Muntjaks, uns cérvols provinents del sud d’Àsia molt curiosos i simpàtics. Entrem en una nova zona per una cova on viuen els ratpenats, allà trobem iguanes i petites aus exòtiques, finalment arribem al jardí on viuen les papallones, papallones de totes formes, de molts colors, n’hi ha que volen contínuament, n’hi ha que mengen, n’hi ha que estan tan quietes que sembla que vulguin que admirem la seva gran bellesa i que ens donen l’oportunitat de fer fotografies increïbles.

La visita és ràpida, es fa en una o dues hores, segons el temps que dediqueu a cada zona. Obert tots els dies de l’any.

Detalls per la visita

  • Adreça: La Mugueta C/ Santa Clara s/n de Castelló d’Empúries Alt Empordà – (Girona)
  • Telèfon: 972 45
  • Recomanacions: gratuït amb el carnet del Club Super3.
  • Podeu comprar menjar i alimentar les aus vosaltres mateixos.