Cabres de Mas El Brugué
Complements

Visita a la granja: coneguem als animals de Mas El Brugué

Coneixeu els animals de la granja! Xais, vaques, ases, conills, gallines, ànecs, cignes, oques, paons, ocells i molt més. Una activitat perfecta per als més menuts.

Més informació de l’experiència

Les famílies que us allotgeu a les casetes rurals de Mas El Brugué podreu conèixer la vida i el funcionament de la granja, que porta en Ramon, propietari del Mas i granger de professió, juntament amb un pastor i un ajudant. En Ramon, juntament amb en Pol, us ensenyaran cada racó de la granja i us mostraran com alimenten i tenen cura dels animals.

Mas el Brugué ofereix l’oportunitat de conèixer en primera persona el dia a dia dels animals de la granja: ovelles, vaques de carn Saler, ases, gallines, cignes, ànecs, cabres, porcs, conills, ocells i molt més! Una experiència enriquidora i molt recomanable, sobretot per a famílies, que aprofitaran i gaudiran molt tant de la granja com de les instal·lacions de la finca i l’entorn.

També podreu veure l’Exposició de les eines antigues que es feien servir al Mas i l’Exposició “Sala de Munyir” on veureu l’antiga sala on es munyien les vaques i el procés que feia la llet abans de ser distribuïda a la comercialitzadora.

Què inclou la visita?

  • Visita a la granja
  • Exposició “Eines Antigues”
  • Exposició “Sala de Munyir”

Com reservar l'experiència?

Si t’allotges a una de les nostres casetes i t’agradaria complementar la teva estada amb l’experiència “Visita a la granja: coneguem als animals de Mas El Brugué” t’has de posar en contacte amb Mas El Brugué per fer la reserva del dia.

Les experiències que oferim a les Casetes es porten a terme per professionals especialitzats en cada àmbit que hem seleccionat basant-nos en la qualitat dels seus serveis.